Bekijk ons recent opgeleverde werk

Na een periode van veelzijdige werkzaamheden en krappe planning is het nu tijd om een indruk te geven van het opgeleverde werk van afgelopen weken 

 

Een omvangrijker project was natuurlijk het schuttingplan met bergingen voor Silma Vastgoed in Denekamp. Dit is zoals gepland, vóór de bouwvak afgerond. Zie de foto’s om een indruk te krijgen van begin tot eind!

 

Naast de werkzaamheden in Denekamp zijn er uiteraard meerdere opdrachten afgerond. Het resultaat hebben we natuurlijk even vastgelegd.

 

Momenteel is Dienst & Beheer gesloten wegens de bouwvak. Vanaf 29 augustus zijn wij weer beschikbaar en inzetbaar. Ook dan houden we weer iedereen op de hoogte van nieuwe opdrachten!

 

2 3 14567891011121314151617181920

 

Geplaatst in Nieuws

Nieuw schutting- en bergingproject Denekamp

Wij zijn verheugd te vertellen dat Dienst & Beheer 27 juni start met een mooi, nieuw project in Denekamp! 

 

Wij zullen in opdracht van Silma Vastgoed nieuwe schuttingen én bergingen gaan plaatsen. Deze zullen nog voor de bouwvak worden opgeleverd. Uiteraard is Dienst & Beheer erg blij met de (nieuwe) opdrachtgever Silma Vastgoed. Natuurlijk zullen wij jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen en de vooruitgang!

 

SV_logo

 

http://www.silmavastgoed.nl/

 

 

Geplaatst in Nieuws

Schuttingproject WBO Wonen opgeleverd

Wij zijn trots om te melden dat Dienst & Beheer onlangs het schuttingproject in Zuid-Berghuizen heeft afgerond. 

 

De omvangrijke opdracht bestond uit:

  • Verwijderen van bestaande erfafscheidingen
  • Plaatsen van een lage schutting op maat aan de voorzijde
  • Plaatsen van een hoge hout-beton schutting aan de achterzijde
  • Plaatsing van nieuwe bergingen
  • Aanleggen van groenstroken in opdracht van Gemeente Oldenzaal

 

Dit alles is gebeurd in nauwe samenwerking met WBO Wonen. Bekijk hieronder het resultaat!

Wilt u meer informatie, of bent u benieuwd wat Dienst & Beheer voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

 

1612-DIENST-FB-update-11612-DIENST-FB-update-21612-DIENST-FB-update-31612-DIENST-FB-update-41612-DIENST-FB-update-51612-DIENST-FB-update-61612-DIENST-FB-update-71612-DIENST-FB-update-81612-DIENST-FB-update-91612-DIENST-FB-update-10

 

Geplaatst in Nieuws

Nieuw project WBO Wonen van start

In opdracht van woningcorporatie WBO Wonen in Oldenzaal zijn we verleden week begonnen aan een nieuw schuttingproject in Zuid Berghuizen

 

Kort na de oplevering van het grootschalige schuttingproject Transburg voor Domijn waren de voorbereidingen voor WBO al in volle gang. Dienst & Beheer is gevraagd op maat ontworpen erfafscheidingen te plaatsen voor 4 huizenblokken in Zuid Berghuizen. Aan de voorkant van de huizen komen er een laag model hout-beton schutting, in combinatie met een metalen hekwerk. Tevens worden de op maat gemaakte poortjes voorzien van mooi afgewerkt deurbeslag inclusief slot.

 

Door de erfafscheidingen aan de voorkant van de huizen te vervangen is het de eerste fase in gang gezet. In januari wordt, nadat alle huizenblokken zijn voorzien van nieuwe schutting aan de voorzijde, de achterzijde aangepakt. Hier zal naast de schutting voor elke woning een op maat geleverde berging worden geplaatst. Volg de ontwikkelingen via Facebook of houd deze nieuwssectie in de gaten!

 

site1site2site3site4site5

 

Geplaatst in Nieuws

Project Transburg Enschede opgeleverd

Schuttingproject Transburg in Enschede is opgeleverd!

 

Eind 2014 is Dienst & Beheer begonnen met de omvangrijke opdracht om de wijk Transburg in Enschede een ander aanzicht te geven, door de oude‪ schuttingen‬ te vervangen. Een opdracht die in verschillende fasen zou worden uitgevoerd. 4 fasen en een klein jaar later is in totaal ongeveer 1.150 meter schutting en zijn ruim 135 poorten voor woningcorporatie‪ ‎Domijn‬ Enschede opgeleverd. Wat ons betreft mag het resultaat er zijn!

 

transburg1 transburg2 transburg3 transburg4 transburg5 transburg6 transburg7 transburg8

 

 

 

 

 

 

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en vergeet de pagina én dit bericht niet te liken!

 

Geplaatst in Nieuws

Wij gaan verhuizen!

1539-DIENST-FB-VerhuisberichtLeuk nieuws: wij gaan verhuizen!

 

Binnenkort is Dienst & Beheer op een andere locatie gestationeerd. Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor, en inrichting van onze nieuwe werkplek. Ondanks willen wij u graag ons nieuwe adres mededelen:

 

Ons nieuwe adres:

Eekboerstraat 32 K1

7575 AX Oldenzaal

 

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en vergeet de pagina én dit bericht niet te liken!

 

Geplaatst in Nieuws

Aangepaste bereikbaarheid vakantieperiode

mededeling

Graag willen wij u erop attenderen dat wij gedurende de periode van 17 juli t/m 10 augustus telefonisch enkel via ons mobiele nummer bereikbaar zijn.

 

Natuurlijk kunt u ons ook per mail bereiken, namelijk: info@dienstenbeheer.nl. Daarnaast kunt u uw vraag altijd via het contactformulier stellen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.

 

Geplaatst in Nieuws

Update: “Werk samen met ons mee!”

mededelingOp 15 maart hebben wij een vacature geplaatst, zowel op onze website, als onze Facebookpagina. Dienst & Beheer wil iedereen bedanken voor de vele reacties, gedeelde berichten en ingestuurde sollicitaties.

 

Graag willen wij mededelen dat deze specifieke vacature reeds vervuld is. Ben jij, of ken jij echter iemand die graag deel uit wil maken van Dienst & Beheer? Dan is het altijd mogelijk een open sollicitatie op te sturen naar info@dienstenbeheer.nl!

 

Geplaatst in Nieuws

Schuttingproject Transburg weer van start

IMG_20150326_115033Half maart zijn de vernieuwingswerkzaamheden aan de schuttingen in de wijk Transburg Enschede weer begonnen.

 

Ook deze fase is van start gegaan met sloopwerkzaamheden waarna de nieuwe schutting zorgvuldig is geplaatst. Deze week stond in het teken van het verwijderen van ongewenst groen, en voorbereidende werkzaamheden in een nieuw gedeelte van de wijk.

 

De bewoners zijn positief gestemd over het eindresultaat.

 

 

Transburg2015-1Transburg2015-3Transburg2015-2

IMG_20150326_115033

Geplaatst in Nieuws

Werk samen met ons mee!

VacatureUPDATE 31-03-2015: Deze vacature is reeds vervuld. (Zie nieuwsbericht 31-03-2015)

 

Vanaf heden zoekt Dienst & Beheer een gemotiveerde, daadkrachtige collega die niet schroomt de handen uit de mouw te steken.

Ben jij op zoek naar veelzijdig en uitdagend werk? Ben je zelfstandig, flexibel en oplossingsgericht? Dan hebben wij de geschikte baan voor jou.

 

Functieomschrijving

Je vervult een ondersteunende rol binnen het bedrijf. De taak is om sámen met ons werkzaamheden op een zorgvuldige manier uit te voeren en te coördineren. Daarnaast zorg je voor een gestroomlijnd werkproces door afwisselende constructieve werkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan montagewerk of voorbereidend grondverzet. Samen met jouw collega’s draag je zorg voor een verzorgd eindproduct.

 

Je werksituatie

Je werkt in de buitenlucht, op locatie in Enschede. Je vervult per direct een tijdelijke functie voor 24 tot 32 uren, flexibiliteit is belangrijk.

 

Profiel
Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau. Voor deze functie dien je minimaal 3 maanden beschikbaar te zijn. Werkervaring binnen de bouw is een pre, maar geen vereiste.

 

Werk nu met ons mee!

Denk je dat wij naar jou op zoek zijn? Neem dan snel contact op met onderstaande knop óf stuur een mail met een persoonlijke motivatie naar info@dienstenbeheer.nl.

 

Klik op onderstaande knop en neem vrijblijvend contact op!

 

Ken je iemand of beveel je iemand aan?

Deel dan dit bericht op Facebook!

 

Geplaatst in Nieuws


Volg Dienst & Beheer ook op Facebook!

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.